Lincoln Square Residence

The wall of walnut cabinetry hides ample storage and a compact desk for each of the two children. The vent free fireplace is fronted with a Carrara marble surround and floating hearth that can also be used for seating. The open air atrium/courtyard is in the background. The band of clerestory windows above the cabinetry brings in additional light without sacrificing privacy.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

What Houzzers are commenting on:

shannon_poole57
Shannon Poole added this to 12 Mill24 November 2022

Integration of TV and fireplace

path478
path478 added this to Kitchen4 September 2022

cabinets that don't go up to ceiling

beanlv
Lee L added this to fireplaces26 September 2020

Not the color or materials, just the design concept

amgray1
Michelle G. added this to New Living12 August 2020

Built ins? Could also see small fireplace like this

trishlonnie
Trish Blackie-Johnson added this to Clare Living-room2 August 2020

do you like this...of course we would use different colour for cabinetry and the fireplace needs to be wider.

Living Rooms with Similar Colours
Oceanfront Entertainer
San Ramon Redesign
Altbauwohnung in Hamburg
京町堀の家
Casa del arquitecto, Barcelona, 2014
North Shore Refresh
Attic Game Room
Northgate Family Room