Lincoln Park Residence

This new residence in Lincoln Park is designed for maximum efficiency of room-to-room layouts and floor-to-floor circulation. With an abundance of natural light, the main floor of kitchen-dining-living is set 10’ above street level and cantilevered out over the ground floor entry. This provides a comfortable separation from the busy activities below, while still connecting the home to the neighborhood.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

What Houzzers are commenting on:

sarahrickards
Ne F Mckkda added this to Bar Ideas19 February 2021

Could pair with small table and 2 chairs

Home Bars with Similar Colours
Rénovation épurée pour cet appartement sur l'île de la Jatte
Buckhead Residence
Hampstead
Tiffanie Residence
Russian Hill Residence
Carob Way
"Best Of" Kitchen Remodel Projects
Farmhouse Fresh: TheGoodBuild