laguna beach hillside renovation

Laguna Beach, California Custom Home: New smooth stucco on all exterior walls, including low walls at the downhill entry area, highlight the contemporary, planar elements of this unique entry design. Custom metal window and door systems enhance the minimalist aesthetic, while a natural wood bench in a bed of tumbled white stones softens the entry area and invites visitors to rest and gather.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 2 questions

What Houzzers are commenting on:

janet_buillet
Janet Buillet added this to janet_buillet's ideas11 November 2022

Contrast of white building, square elements, contrasted with exotic plants

Entryways with Similar Colours
Project by Keller Tx General contractor, USI Design & Remodeling.
Bryn Mawr
Art Installations
coronado
Ленинский проспект
Transformed Ranch House
Coastal Cottage
Mud Room