L+M ADU

L+M's ADU is a basement converted to an accessory dwelling unit (ADU) with exterior & main level access, wet bar, living space with movie center & ethanol fireplace, office divided by custom steel & glass "window" grid, guest bathroom, & guest bedroom. Along with an efficient & versatile layout, we were able to get playful with the design, reflecting the whimsical personalties of the home owners.

credits
design: Matthew O. Daby - m.o.daby design
interior design: Angela Mechaley - m.o.daby design
construction: Hammish Murray Construction
custom steel fabricator: Flux Design
reclaimed wood resource: Viridian Wood
photography: Darius Kuzmickas - KuDa Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_83860110
Business_Name_Placeholder added this to Silver Lining Restoration Office2 July 2022

Steel and wood look can be used for the walls, maybe add curtains for privacy, then add some sort of roof/ceiling

casey_sowul
Casey S added this to Silver Sage Inspo10 November 2021

Steel and glass grid, this is what we should do for office walls

Photos in L+M ADU

Home Offices with Similar Colours
Farm to Table - 2019 Street of Dreams
The Vineyard in Hong Kong
Ipswich House
VIVIENDA ICÀRIA
'Pen Y Llechwedd' Ipswich Project
2016 Ann Arbor Parade of Homes - The Preserve of Dexter
Interiorista Miguel Muñoz
Home farm in Costwolds