L+M ADU

L+M's ADU is a basement converted to an accessory dwelling unit (ADU) with exterior & main level access, wet bar, living space with movie center & ethanol fireplace, office divided by custom steel & glass "window" grid, guest bathroom, & guest bedroom. Along with an efficient & versatile layout, we were able to get playful with the design, reflecting the whimsical personalties of the home owners.

credits
design: Matthew O. Daby - m.o.daby design
interior design: Angela Mechaley - m.o.daby design
construction: Hammish Murray Construction
custom steel fabricator: Flux Design
reclaimed wood resource: Viridian Wood
photography: Darius Kuzmickas - KuDa Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

diane_dischiavo
diane dischiavo added this to Study for kids10 June 2022

Stairs going down into the study. This way you still get lots of windows in the living room, While still keeping windows in the study as well.

webuser_637935844
Jan W. added this to My Project23 May 2021

Accent wall and creative industrial pendant lights

erica_vp
Erica VP added this to ADU6 February 2021

Glass door separating room from living space

Photos in L+M ADU

Dining Rooms with Similar Colours
Oben Residence
Traditional Dining Room
Glamorgan Way
Independence Farmhouse
Contemporary Dining Room
Traditional Dining Room
Orinda GuestHouse
South Canyon: Colorful Modern Mix