L+M ADU

L+M's ADU is a basement converted to an accessory dwelling unit (ADU) with exterior & main level access, wet bar, living space with movie center & ethanol fireplace, office divided by custom steel & glass "window" grid, guest bathroom, & guest bedroom. Along with an efficient & versatile layout, we were able to get playful with the design, reflecting the whimsical personalties of the home owners.

credits
design: Matthew O. Daby - m.o.daby design
interior design: Angela Mechaley - m.o.daby design
construction: Hammish Murray Construction
custom steel fabricator: Flux Design
reclaimed wood resource: Viridian Wood
photography: Darius Kuzmickas - KuDa Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

nicole_boyd43
NICOLE BOYD added this to Elements of Design16 February 2021

In this picture the element that stands out is diagonal lines. You can see diagonal lines on the back wall.

payton_pollard
Payton Pollard added this to Elements of Design16 February 2021

The diagonal lines on the back feature wall is the first element that catches the eye. The design pulls you towards the different feature that is shown.

Photos in L+M ADU

Living Rooms with Similar Colours
Casa en Madrid
Livingroom
Публикации в AD
Luxuriously Comfortable Family Room
Axe Residence
Positive Attitude
Уютная и светлая квартира на набережной
St Clair Penthouse