KARAN & INDRANI PAUL RESIDENCE/ RESIDENCE

The garden facing the bedroom was enclosed to create a private step-out that houses a custom-designed marble Jacuzzi. The walk-in closet and the ensuite bathroom, also enjoy views to the private garden, and are separated from the bedroom by an intricate brass art deco-inspired screen. The bathroom is clad in Statuario marble with a custom-designed vanity carved in a block of white Statuario with customised chrome fixtures. The shower sits as an insert adorned with a monochromatic marble inlay in a geometric pattern. Almost all the furniture is from Karan’s earlier collection, which he wanted to be reused. The only new additions are the brass screen shelves, the folding brass and polished SS screen and the suspended fireplace from Focus. While creating a shell that had character and could still be neutral enough for Karan’s eclectic pieces and artworks was challenging, the entire process of putting the house together as a single unit was immensely rewarding for Studio Lotus as a team.
Questions About This Photo