Invermarge

This office was created for a couple who both works from home and collaborate together from time to time. We created a custom T-shape desk surface which creates a partition between the two work stations yet offers a collaborative surface if necessary. The most interesting feature within the office is the photographic artwork of Italian architecture in the middle of the upper shelving unit. It’s actually divided into three sections and attached to a pair of sliding doors, which open and close part of the storage unit.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

zulifernandez
Zuli added this to zulifernandez's ideas15 July 2020

La imagen de las puertas cubren los estantes

Photos in Invermarge

Home Offices with Similar Colours
Квартира у Парка Победы
Hidden Hills View
Oxford renovation
Malibu Ranch Style
Houzz Tours Maja - Nur Design
Norwood
Комната модного блогера. Переделка. До и После. 14 м2
Sherwood Glen, Holland Landing