House on Vale

Surrounded by nature in the quiet Rollingwood neighborhood, this elegant soft contemporary home is screened from the street with a private courtyard initiated by a dynamic board formed concrete wall and refined landscape. The expansive use of floor-to-ceiling glass at the rear of the home opens up the view to Zilker Park and can be experienced from the covered outdoor living space and just about every room from inside the home.

Photo Credit: Paul Bardagjy

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

davidno
davidno added this to 4921 Moreau #225 September 2021

This seems like a nice courtyard set up. I like the slightly higher patio wall yielding more privacy and the wood paneled awning.

Photos in House on Vale

Entryways with Similar Colours
Contemporary Entry
Living Room Transformation: Into a Master Suite
Entrancing Entrance
Carlsbad Home
NeMo (New Modern)
A cozy, welcoming entrance.
Mebane
Sundial House