Homes

This project was located in the challenging Leichhardt Council Municipality where it presented itself with difficulties due to the orientation and the close proximity to the neighbours. The solar access to the neighbouring property was one of the main obstacles whereby the dynamic, angled design was adopted in order to achieve a successful approval through council. It also resulted in a rewarding rear facade for the owners. The integration from the old part of the house to the new was also an important aspect for both the client and council which has resulted in a harmonious blend throughout the home.
Photos by Simon Wood Photography.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Homes

People who liked this photo also liked
Homes
Homes
Homes
Homes
Homes
Homes
Poliform Kitchens
Hertford Road, London
Homes with Similar Colours
The Carter
Duplex Renovation, NYC
Albergo al mare
Офисное пространство
Stadtvilla Radebeul
Book House
Dining Areas
Little House on a Ferry