Hip Downtown Condo Renovation

To give this condo a more prominent entry hallway, our team designed a large wooden paneled wall made of Brazilian plantation wood, that ran perpendicular to the front door. The paneled wall.

To further the uniqueness of this condo, we added a sophisticated wall divider in the middle of the living space, separating the living room from the home office. This divider acted as both a television stand, bookshelf, and fireplace.

The floors were given a creamy coconut stain, which was mixed and matched to form a perfect concoction of slate grays and sandy whites.

The kitchen, which is located just outside of the living room area, has an open-concept design. The kitchen features a large kitchen island with white countertops, stainless steel appliances, large wooden cabinets, and bar stools.

Project designed by Skokie renovation firm, Chi Renovation & Design. They serve the Chicagoland area, and it's surrounding suburbs, with an emphasis on the North Side and North Shore. You'll find their work from the Loop through Lincoln Park, Skokie, Evanston, Wilmette, and all of the way up to Lake Forest.

For more about Chi Renovation & Design, click here: https://www.chirenovation.com/

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

manuelgilberto_lopezlora
Manuel Gilberto Lopez Lora added this to Oficinas3 Jul 2019

En cómo se adapta el escritorio con el muro el muro en sí con las buenas

People who liked this photo also liked
Southpaw
Bruc
industrial furnitue ( Man Cave )
Boilers Loft
Jackson Square Project
Loft design, loft style in the interior
Vancouver, BC: Sparkling Renovation Downtown
Office; Desk designed by Studio Santalla
Home Offices with Similar Colours
Manning Road House
Design 2 - Heathcote Road
Houzz Tours Malene Marie Møller - Boligcious
Modern Atrium House
RUE DU JAPON
St Johns Wood townhouse
Meadow residence
The MP Studio