Green Renovation, Canberra

The original design for the house had the kitchen boxed in on all sides by half-height and full-height walls. It was a dead-end space that didn’t interface well with the rest of the house. Primary access from the main entryway was through a hallway behind the kitchen. We pulled the kitchen out on all sides and opened up the main living space. By claiming back the dark hallway and circulation spaces, the house now has a larger and more useable kitchen and dining area. The original footprint of the house remained the same; we didn’t need to extend anything.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Dining Rooms with Similar Colours
Trinity Hall
Bondi Bachelor Pad
Pacific Palisades
bureau-we make something-paris
Мансарда ЖК "INKERI"
Como St
Modern Architecture Estate
loft apartment London