Green Renovation, Canberra

With light streaming in from the main kitchen/dining area, the formal living room feels different. The beautiful pitched timber ceiling feels loftier. It was originally a very dark and closed down room. Now, the doors between the kitchen/dining area open up to allow more light in from the north and a bigger opening to the south allows better flow into the space from the front door.

This renovation brought new life to a cluttered and dark building without losing its history. The new design has resulted in lower heating and cooling costs as well as better natural light and ventilation to the new spaces. Our clients commented that their home went from somewhere they were itching to move away from, to somewhere they would struggle to leave.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Living Rooms with Similar Colours
Meltzer
Exemples Intérieurs
Un petit coin de tranquillité
Magical Mill Valley Estate in The Redwoods
AIA Housing Awards Recipient
Memorial
Historic Farmhouse
Lineage