Green Renovation, Canberra

The original design for the house had the kitchen boxed in on all sides by half-height and full-height walls. It was a dead-end space that didn’t interface well with the rest of the house. Primary access from the main entryway was through a hallway behind the kitchen. We pulled the kitchen out on all sides and opened up the main living space. By claiming back the dark hallway and circulation spaces, the house now has a larger and more useable kitchen and dining area. The original footprint of the house remained the same; we didn’t need to extend anything.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

melissa_cabot59
Melissa Cabot added this to melissa_cabot59's ideas6 December 2016

openness, clean but softened lines with some texture

laure22
laure22 added this to Home II2 July 2015

Nice tones, could add grey countertop

Dining Rooms with Similar Colours
Modern Classic
Egen bolig
East Hampton Beach Cottage
Tustin Ranch, CA Kitchen and Bath Remodel
Small, Smart Canberra Renovation
May River Custom Home
Hotel Particulier à Neuilly-sur-Seine
Contemporáneo Comedor