Gagne Residence

Perched on a hillside cul-de-sac lot in Brentwood CA, the Gagne Residence enjoys an unusually private street condition and views toward the ocean, city, and surrounding tree lined hills. To maximize dwelling and garden area on the mostly sloped site, the house is broken into two general volumes, one volume responding to the level and orientation of the street, the other, wrapping and descending along the hill’s contour, acting as retainer while providing a third dwelling level and preserving ample area for a garden.

Photo credit: Eric Staudenmaier

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

Photos in Gagne Residence

People who liked this photo also liked
Private Residence Los Angeles
The Residence
Harbour Way
Fitty Wun House
The Modern House Renovation
Turkey Farm
Oyster House
7 Hubert Street
Living Rooms with Similar Colours
Residential Project in London
Modern Home MemBunker Hill
Hampstead Villas
Family Home
25 SURFSIDE AVENUE, SURFSIDE, CA 90743
Modern Neutral Living Room with Gold Accents
Living Rooms
Living Room