Gagne Residence

Perched on a hillside cul-de-sac lot in Brentwood CA, the Gagne Residence enjoys an unusually private street condition and views toward the ocean, city, and surrounding tree lined hills. To maximize dwelling and garden area on the mostly sloped site, the house is broken into two general volumes, one volume responding to the level and orientation of the street, the other, wrapping and descending along the hill’s contour, acting as retainer while providing a third dwelling level and preserving ample area for a garden.

Photo credit: Eric Staudenmaier

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

ericavillanueva
ericavillanueva added this to Kitchen Ideas23 August 2015

Another one -- chimney style range hood, backsplash stops at hood

Photos in Gagne Residence

Kitchens with Similar Colours
Miami Kitchen Renovation Biscayne Blvd. Mimo
Port Melbourne
Farmhouse Kitchen
Custom Home and studios
Verde Vista Remodel
Sea Cliff
kitchen white and yellow
Victorian Kitchen