Franklin Kitchen & Home Update

Originally, this foyer had a flush mount light at its entry. Because of the low ceiling, a chandelier was not an option, however, USI wanted to ensure there was some formality upon entering. So, by selecting this intricate flush mount, USI was able to select the appropriate scale, functionality and style to make a better statement.

If you look the before photos, you will also notice how much wider this space looks, and the how the newly added french doors now make this space look more spacious.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

janeenef
janeenef added this to Balmir Renovation - Phase 131 July 2019

Don’t like how light reflects across room.

Entryways with Similar Colours
Private Waterfront Residence on the Tred Avon River
Hillside Spanish-Moorish Estate
上田町の家
Fosberg Project
Lakeside Luxe
Mapesbury Road
Curb Appeal with slate walkway
ЖК "Сколково Парк"