Fontana Interior

photos: Matthew Millman

This 1100 SF space is a reinvention of an early 1960s unit in one of two semi-circular apartment towers near San Francisco’s Aquatic Park. The existing design ignored the sweeping views and featured the same humdrum features one might have found in a mid-range suburban development from 40 years ago. The clients who bought the unit wanted to transform the apartment into a pied a terre with the feel of a high-end hotel getaway: sleek, exciting, sexy. The apartment would serve as a theater, revealing the spectacular sights of the San Francisco Bay.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

____48587
ID 12 FL19 LIANG YONGQI added this to Plaster/Drywall30 August 2019

4.I like this plaster it clearly separate two spaces.

premturner
Different by Design added this to Jason - Fireplace/Hearth/Seating7 July 2019

possible create this type of seating that extends from stairs that would create a NE view so long as we aren't trying to view fireplace or tv

webuser_814010470
HU-814010470 added this to webuser_814010470's ideas5 February 2019

metallic grade finish circular wall

Living Rooms with Similar Colours
Contemporary Living Room
Architecture at The Sanctuary
Квартира в жилом комплексе Доминион
After L.A. French Estate
Transitional Living Room
Southern Living Photos
L'imprimerie
Tarkett Laminat