Family Headquarters Play Room

Having two young boys presents its own challenges, and when you have two of their best friends constantly visiting, you end up with four super active action heroes. This family wanted to dedicate a space for the boys to hangout. We took an ordinary basement and converted it into a playground heaven. A basketball hoop, climbing ropes, swinging chairs, rock climbing wall, and climbing bars, provide ample opportunity for the boys to let their energy out, and the built-in window seat is the perfect spot to catch a break. Tall built-in wardrobes and drawers beneath the window seat to provide plenty of storage for all the toys.

You can guess where all the neighborhood kids come to hangout now ☺

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_821753551
HU-821753551 added this to webuser_821753551's ideas25 Nov 2019

It. Has a. Lot. Of. Zip. Lines

People who liked this photo also liked
Family Headquarters Play Room
2017 Parade of Homes
Smart Playroom in Westport, CT
Modern Farmhouse
Kids' Room - Artist Palette - Thinkterior
Indoor Projects
Family apartment interior
San Juan Island Residence
Kid's Room with Similar Colours
Short Hills NJ Residence
147 Blue Heron, Kiawah Island
Transitional Kids
The Knoll House I Interiors
The Knoll Drive House
Морской Детская
Roswell Renovation
Amenia Farmhouse