Photos
Houzz Logo Print

Extension to period house, Belfast

This 1930's house has been completely refurbished and extended into the rear garden to provide a more relaxed flexible living/dining/kitchen area. The extension uses floor to ceiling frameless windows and large sliding doors to blur the boundaries between the garden and the interior spaces and to bring light deep into the house, while a generous overhang provides protection from the elements.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

What Houzzers are commenting on:

mandycassidy
A C added this to The Lodge28 January 2023

like the glass and white interest

webuser_276328416
Liam O Reilly added this to house17 November 2022

The white contrast with the green and glass. I like the effect the overhang has on creating a sheltered area.

robmath
Maeve Robinson added this to Deirdres Garden21 January 2021

Wall around and step up to lawn

Exteriors with Similar Colours
Wohnhaus OS
project parkietenlaan
Maison G - Aix-en-Provence
Calvary
Gartenansicht mit Terrasse und Dachterrasse
Volunteer Park Residence
Dennis Bayview Cape
Home in Stone Harbor