Edwardian family residence in Sandymount

The aim was to allow the original period features to be the inspiration for the new decorative scheme.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

rowena_marsden
Rowena Marsden added this to Front room alcove cupboards shelves.. Nice fireplace7 February 2021

Interesting use of alcoves. Has picture rail.

webuser_224779687
A F added this to sitting room alcove16 November 2020

like this - the storage to be higher

robert_campbell24
Robert Campbell added this to Robert's Ideas26 October 2020

Storage/shelving either side of fire

Living Rooms with Similar Colours
Great Room
Chelsea Long House
TOTALRENOVERING AV ETAGELÄGENHET I CENTRALA GÖTEBORG
Great Room
Project PB
Eichholtz
Miwa
36 Denning Street, Coogee