Delancey Street - Powder Room

Clients wanted to keep a powder room on the first floor and desired to relocate it away from kitchen and update the look. We needed to minimize the powder room footprint and tuck it into a service area instead of an open public area.

We minimize the footprint and tucked the PR across from the basement stair which created a small ancillary room and buffer between the adjacent rooms. We used a small wall hung basin to make the small room feel larger by exposing more of the floor footprint. Wainscot paneling was installed to create balance, scale and contrasting finishes.

The new powder room exudes simple elegance from the polished nickel hardware, rich contrast and delicate accent lighting. The space is comfortable in scale and leaves you with a sense of eloquence.

Jonathan Kolbe, Photographer

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

jeffangelasmith
Angela Smith added this to Living Room Ideas8 March 2021

We like this glass or crystal-esque door knob. Maybe not a circle but still.

carolina007
carolina007 added this to Idées Décoration (NDG- Montréal)6 June 2020

Je veux des poignées de style d’époque

Powder Rooms with Similar Colours
Lincoln Park Kitchen Remodel
Caruth | 2015
MA Residence
Maryanna
Элитная мебель для квартиры в Мытищах
San Mateo Spanish Style
Shingled Colonial Home
Roswell Renovation