Delancey Street - Powder Room

Clients wanted to keep a powder room on the first floor and desired to relocate it away from kitchen and update the look. We needed to minimize the powder room footprint and tuck it into a service area instead of an open public area.

We minimize the footprint and tucked the PR across from the basement stair which created a small ancillary room and buffer between the adjacent rooms. We used a small wall hung basin to make the small room feel larger by exposing more of the floor footprint. Wainscot paneling was installed to create balance, scale and contrasting finishes.

The new powder room exudes simple elegance from the polished nickel hardware, rich contrast and delicate accent lighting. The space is comfortable in scale and leaves you with a sense of eloquence.

Jonathan Kolbe, Photographer

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

zaheen_bhunnoo
Zaheen Bhunnoo added this to Powder room project10 February 2021

bold chrome bathroom accessories and small wall hung basin

bxgourd
Bridget Gardner added this to Powder Room7 September 2020

Wall color and back of toilet decor

Powder Rooms with Similar Colours
Totalrenovering av vackert 50 tals parhus i Göteborg
Квартира на Мичуринском проспекте 120 кв.м.
Portfolio
Dr . W apartment
Outer Sunset House
Woodeden Drive - Powder Room
Paramont Bay Residence
Pymble Major Refurbishment.