Damon Residence

The renovation of the kitchen and family spaces in this 1950's house in Needham, Massachusetts transformed the dark central core of the house into a light-filled kitchen with a physical connection to all of the living areas. Abundant windows and skylights in the dining area connect the exterior landscape to the interior spaces and the dark wood and light stone countertops compliment the mid 20th century modern furniture collection.
Photo: Matthew Delphenic

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 3 questions

What Houzzers are commenting on:

terripetrucci
terripetrucci added this to Cabinets14 January 2017

like hood like cabinet see through doors

Photos in Damon Residence

Kitchens with Similar Colours
dovercout house
Kailua Residence
Historische Villa in Nienstedten Hamburg
Transitional Kitchen
King St
Willoughby
Midcentury Kitchen
Oakland Township new construction