Copeland Road

The opposing joinery and staircase create a strong relationship at both sides of the living space. The continuous joinery seamlessly morphs from kitchen to a seat for dining, and finally to form the media unit within the living area.

The stair and the joinery are separated by a strong vertically tiled column.

Our bespoke staircase was designed meticulously with the joiner and steelwork fabricator. The wrapping Beech Treads and risers and expressed with a shadow gap above the simple plaster finish.

The steel balustrade continues to the first floor and is under constant tension from the steel yachting wire.


Darryl Snow Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_420462328
Victor Pino added this to Ideas Cocina4 Aug 2019

Madera con colores oscuros mate

Photos in Copeland Road

People who liked this photo also liked
Copeland Road
A Country Cottage Kitchen Design By Burlanes
Cheverell Modern Country House
Wimbledon
Basketball courtyard
Copeland Road