Cary Bernstein Architect Hill House

Cesar Rubio Photography

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzz contributors are saying:

jdalley
Jen Dalley // added this to How to Partition Spaces Without Using Walls5 April 2018

1. Level changeThere is no wall between this dining area and the adjacent space; a few steps differentiate the two areas. A level change can designate zones in an open plan and help to set up a hierarchy of spaces.

What Houzzers are commenting on:

nahla_abdelaziz
Nahla Abdelaziz added this to Nahla's ideas11 June 2019

Same setup as basement. Also notice the closet storage + step storage

webuser_805612361
HU-805612361 added this to Mes idées6 May 2019

agencements de couleur gris et bois

Photos in Hill House

People who liked this photo also liked
Busch House - Living Room
loft
Cary Bernstein Architect Hill House
Wallace K. Harrison Estate
Transversal Expression
Interior Vignettes
A Landscape for Living
Belfast Residence
Dining Rooms with Similar Colours
Interior styling
Dallas, TX: Stolp
Passivhaus
Reed Residence II
Kitchens
Manhattan Beach Gallery Home
Douglas Street Addition and Full Remodel
Douglass