Brookmans Park Extension

Our Brookmans Park project was a single storey rear extension. The clients wanted to open up the back of the house to create an open plan living space. As it was such a large space we wanted to create something special which felt open but inviting at the same time. We created several zones and added pops of colour in the furniture and accessories. We created a Shoreditch vibe to the space with Crittall doors and a huge central fireplace placed in exposed London brick chimney. We then followed the exposed brick into the glass box zone. We loved the result of this project!

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 2 questions

What Houzzers are commenting on:

aliya_thobani11
Aliya Thobani added this to Aliya's Ideas11 August 2022

Colour palette and exposed brick

Dining Rooms with Similar Colours
Küche für den Profi
Hotel Particulier à Neuilly-sur-Seine
Oak Lane
Funkis villa med nedsænket stue
Lakefront Living
Slatcher Residence
Hacienda Ja Ja
Beach Bungalow