Broadfield View

Gareth Byrne Photography. We created a new study library/cloakroom in the front of the house.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 2 questions

What Houzzers are commenting on:

diane_park87
diane_park87 added this to Front Hallway Tiles26 October 2020

Large and simple, minimal grout lines, looks nice next to the hardwood

50mairead
50mairead added this to mairead o shea17 August 2019

the colour grey with crisp white

ruthmwalsh
ruthmwalsh added this to ruthmwalsh's ideas19 June 2019

warmth and lead into a world of books

Photos in Broadfield View

Corridors with Similar Colours
Downtown Urban Penthouse
Rénovation et aménagement d'un Appartement de luxe.
Eigentumswohnung am Hafen - Entreé
Tel-Aviv Penthouse Apartment
Baronia de Viver
Коридор
Stone Waterfront in Greenwich, CT
Farmhouse Hall