Awakening by the pool
Awakening by the pool
The Crossboundaries
Sebastian Zachariah & Ira Gosalia ( Photographix)
Islington Glass box extension
Islington Glass box extension
London Contemporary
Peninsular units separate the kitchen and dining areas
Georgian Classic Garden
Georgian Classic Garden
Howard Design Studio
An English style Georgian home with walled courtyard garden. Photographer: John Howard.
Covered Porch-Shillington
Covered Porch-Shillington
Alair Homes Charlotte
Exteriors, outdoor living, patios, porches, and fireplaces. Photos by Jim Schmid Photography
Sydney Regional Design Awards 2020 - Residential alterations / additions
Sydney Regional Design Awards 2020 - Residential alterations / additions
Building Designers Association of Australia
Mike Besley’s Holland Street design has won the residential alterations/additions award category of the BDAA Sydney Regional Chapter Design Awards 2020. Besley is the director and building designer of ICR Design, a forward-thinking Building Design Practice based in Castle Hill, New South Wales. Boasting a reimagined entry veranda, this design was deemed by judges to be a great version of an Australian coastal house - simple, elegant, tasteful. A lovely house well-laid out to separate the living and sleeping areas. The reworking of the existing front balcony and footprint is a creative re-imagining of the frontage. With good northern exposure masses of natural light, and PV on the roof, the home boasts many sustainable features. The designer was praised by this transformation of a standard red brick 70's home into a modern beach style dwelling.
Clocktower Loft
Clocktower Loft
Muratore Construction + Design
Interior Design: Muratore Corp Designer, Cindy Bayon | Construction + Millwork: Muratore Corp | Photography: Scott Hargis
Scheune mit moderner Glasfassade
Scheune mit moderner Glasfassade
swa.studio /// Sebastian Wiedemann Architektur
Die alte Konstruktion der Scheune steht im spannungsvollen Kontrast zu der modernen Glasfassade als Übergang in die Wohnbereiche - so wird klar erkennbar, was Teil der alten Struktur des Hofs ist und was bei dem Umbau neu geschaffen wurde. Foto: Sorin Morar