Brentwood Plunge Courtyard

This project is another example of how to maximize small spaces. This customer’s small Brentwood yard was centered around their new plunge pool. However, the existing pavers and layout left much to be desired. We reworked the pavers to create usable spaces and clean lines, and a vines and lighting work with the custom pergola to increase the privacy and add a soft vertical element to encourage the intimate feel of the space. Two other structures block the pool equipment and AC compressor from sight. This reduces the visual weight of these areas and allows the eye to focus on the crown jewel of the space… the pool.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
Gardens with Similar Colours
Портфолио
A Beautiful Water Feature
MODERN FARMHOUSE
Hammersmith Home
MODERN FARMHOUSE
Southern Styled Cape Cod
Black Point Villa - Walkway
Portfolio