Boston Architects: Eck | MacNeely Architects inc.

The plan reflects the owners desire t like quite informally with combination kitchen, dinning and living room hall on the first floor, along with a master bedroom and screened porch. The second floor contains two additional bedrooms and a study overlooking the living hall. The north and south façade, are treated quite differently. The north faced reflects through steep sloped roofs and smaller windows with a sheltering entry and the hills beyond. The south façade, at the edge of a long gentle sloping meadow, is more upright to take full advantage of the views and sun.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

kathleen2011
kathleen2011 added this to kathleen2011's ideas11 January 2012

Raing possibility for the boys room

shelkwam1
shelkwam1 added this to Basement21 July 2010

idea for rails going downstairs into the basement

bwalker000
bwalker000 added this to bwalker000's stairs10 April 2010

I like how the rail and the wall align

Photos in Salisbury, CT

Staircases with Similar Colours
Mulberry House, Berkshire
Kachina Drive Wine Cellar
Island Lake
Cow Hollow Historic Home
Earls Court in London, Timeless Modernism
Stair
Sanierung eines alten Fachwerk-Katen an der Ostee mit Anbau
Larkin Street Residence - John Maniscalco Architecture