Bloordale Renovation

This renovation to a prototypical Toronto semi-detached home makes the most of a compact, urban property. Several strategies to maximize tight spaces extend the boundaries of the house. Opening up the main level and adding an oversized sliding door to the backyard fills the living spaces with light and air while extending the house visually to the outdoors during the cooler months and physically in the summer. Custom built-in millwork optimizes small spaces by adding storage while doubling as furniture, and the new finished basement provides overflow space for guests and active kids.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

webuser_794773842
Robert Cavaliere added this to My ideas25 December 2019

I like the lower part to go across my wall

Living Rooms with Similar Colours
Modern Living Room
Modern Dallas Home Remodel
Classic Georgian
Complete Home Redesign
The Grey Barn
Квартира на Тимирязевской
Квартира в "ЖК Космос"
Living Room