1. Bedroom Photos
  2. "glass wardrobe"

Bedroom Glass Wardrobe Designs & Ideas

Home Extension, Pilgrims Way, Guildford
Home Extension, Pilgrims Way, Guildford
50 Degrees North Architects
Overview Extension and complete refurbishment. The Brief The existing house had very shallow rooms with a need for more depth throughout the property by extending into the rear garden which is large and south facing. We were to look at extending to the rear and to the end of the property, where we had redundant garden space, to maximise the footprint and yield a series of WOW factor spaces maximising the value of the house. The brief requested 4 bedrooms plus a luxurious guest space with separate access; large, open plan living spaces with large kitchen/entertaining area, utility and larder; family bathroom space and a high specification ensuite to two bedrooms. In addition, we were to create balconies overlooking a beautiful garden and design a ‘kerb appeal’ frontage facing the sought-after street location. Buildings of this age lend themselves to use of natural materials like handmade tiles, good quality bricks and external insulation/render systems with timber windows. We specified high quality materials to achieve a highly desirable look which has become a hit on Houzz. Our Solution One of our specialisms is the refurbishment and extension of detached 1930’s properties. Taking the existing small rooms and lack of relationship to a large garden we added a double height rear extension to both ends of the plan and a new garage annex with guest suite. We wanted to create a view of, and route to the garden from the front door and a series of living spaces to meet our client’s needs. The front of the building needed a fresh approach to the ordinary palette of materials and we re-glazed throughout working closely with a great build team.
WHAT architecture - Beirutful House
WHAT architecture - Beirutful House
WHAT_architecture
Bespoke wooden doors from Ateliers Perrault goes well with boubou wax printed curtains.
Grasso Home
Grasso Home
Jason Snyder
Photo: Jason Snyder © Houzz 2013
Lighthouse 65
Lighthouse 65
AR Design Studio Ltd
Winner of the RIBA Downland Award 2012. A beachfront property on the south coast of England enjoying stunning views of the Solent and the Isle of Wight. Photographer: Martin Gardner
Guest Bedroom in Modern Victorian
Guest Bedroom in Modern Victorian
Adeeni Design Group
Architecture: Architectural Development Photo: Adeeni Design Group
A Somerset Home
A Somerset Home
Icon Interiors Ltd
The design for this lovely Somerset home blends both classic and contemporary themes. The entrance hall is a welcoming space and is softened by the John Cullen Lighting system, which creates a soft glow of ambient light. The drawing room walls are rendered with ebony and ivory polished plaster, and teamed with wool and cashmere soft furnishings, creating a strong graphic design style. Dramatic floor uplighters highlight the Philippe Starck mirror, and the Barbara Barry cross-back dining chairs, create an intimate and glamorous dining room.
Los Altos New Residence
Los Altos New Residence
Klopf Architecture
Klopf Architecture and Outer space Landscape Architects designed a new warm, modern, open, indoor-outdoor home in Los Altos, California. Inspired by mid-century modern homes but looking for something completely new and custom, the owners, a couple with two children, bought an older ranch style home with the intention of replacing it. Created on a grid, the house is designed to be at rest with differentiated spaces for activities; living, playing, cooking, dining and a piano space. The low-sloping gable roof over the great room brings a grand feeling to the space. The clerestory windows at the high sloping roof make the grand space light and airy. Upon entering the house, an open atrium entry in the middle of the house provides light and nature to the great room. The Heath tile wall at the back of the atrium blocks direct view of the rear yard from the entry door for privacy. The bedrooms, bathrooms, play room and the sitting room are under flat wing-like roofs that balance on either side of the low sloping gable roof of the main space. Large sliding glass panels and pocketing glass doors foster openness to the front and back yards. In the front there is a fenced-in play space connected to the play room, creating an indoor-outdoor play space that could change in use over the years. The play room can also be closed off from the great room with a large pocketing door. In the rear, everything opens up to a deck overlooking a pool where the family can come together outdoors. Wood siding travels from exterior to interior, accentuating the indoor-outdoor nature of the house. Where the exterior siding doesn’t come inside, a palette of white oak floors, white walls, walnut cabinetry, and dark window frames ties all the spaces together to create a uniform feeling and flow throughout the house. The custom cabinetry matches the minimal joinery of the rest of the house, a trim-less, minimal appearance. Wood siding was mitered in the corners, including where siding meets the interior drywall. Wall materials were held up off the floor with a minimal reveal. This tight detailing gives a sense of cleanliness to the house. The garage door of the house is completely flush and of the same material as the garage wall, de-emphasizing the garage door and making the street presentation of the house kinder to the neighborhood. The house is akin to a custom, modern-day Eichler home in many ways. Inspired by mid-century modern homes with today’s materials, approaches, standards, and technologies. The goals were to create an indoor-outdoor home that was energy-efficient, light and flexible for young children to grow. This 3,000 square foot, 3 bedroom, 2.5 bathroom new house is located in Los Altos in the heart of the Silicon Valley. Klopf Architecture Project Team: John Klopf, AIA, and Chuang-Ming Liu 
Landscape Architect: Outer space Landscape Architects 
Structural Engineer: ZFA Structural Engineers 
Staging: Da Lusso Design 
Photography ©2018 Mariko Reed 
Location: Los Altos, CA
 Year completed: 2017
Stylish sliding door wardrobe in contemporary new build.
Stylish sliding door wardrobe in contemporary new build.
Lamco Design LTD
Close up showing the glass detailing of frosted and non frosted white glass.
Bedroom storage
Bedroom storage
Newleaf Furniture
Bespoke, fitted wardrobe storage
Bellevue Hill Sydney
Bellevue Hill Sydney
RAAarchitects
Apartment in Bellevue Hill Sydney. Photographs by Susan Murray.
You have searched for Bedroom Glass Wardrobe and this page displays the best picture matches we have for Bedroom Glass Wardrobe in October 2021. Houzz has millions of beautiful photos from the world’s top designers, giving you the best design ideas for your dream remodel or simple room refresh. If you can’t find the ideas you’re looking for in the results for Bedroom Glass Wardrobe, you can refine your search or go directly to the Photos page and filter your results by room, style, color, and more.