Bank Barn Renovation

Bank Barn Renovation: Wynnewood, Pennsylvania

Thick fieldstone stone walls and a solid hand hewed chestnut post and beam frame provide the existing structure. The Barn, built in 1862, is set into a gentle slope with an entry court and koi pond providing a new foreground to the house. The existing two story wood frame space, that once contained bails of hay, is enclosed to become the new entry, gallery and dining room. A large opening in the south facing stone wall connects the interior of the house to the landscape. The interior of the house plays like a big tree house. Lighted from above, all the rooms of the house are placed in this space using walls and volumes to partition public from private spaces.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has 1 question

What Houzzers are commenting on:

tchilek4
tchilek4 added this to tchilek4's Ideas22 June 2020

The black things that hold the beams together

Corridors with Similar Colours
Современный дом в слиянии с природой
Earth Flow
Master Hall
Вилла в Краснодаре
Private Residence
Casa privata, Treviso
Summer Colours
Contemporary Hall