1. Outdoor & Garden Photos
  2. Terrace & Balcony
  3. frosted glass railing

Balcony with Glass Railing Designs & Ideas

Jungle House
Jungle House
Accoya Wood
Accoya was used for all the superior decking and facades throughout the ‘Jungle House’ on Guarujá Beach. Accoya wood was also used for some of the interior paneling and room furniture as well as for unique MUXARABI joineries. This is a special type of joinery used by architects to enhance the aestetic design of a project as the joinery acts as a light filter providing varying projections of light throughout the day. The architect chose not to apply any colour, leaving Accoya in its natural grey state therefore complimenting the beautiful surroundings of the project. Accoya was also chosen due to its incredible durability to withstand Brazil’s intense heat and humidity. Credits as follows: Architectural Project – Studio mk27 (marcio kogan + samanta cafardo), Interior design – studio mk27 (márcio kogan + diana radomysler), Photos – fernando guerra (Photographer).
Jackson Penthouse / Roof Deck, San Francisco
Jackson Penthouse / Roof Deck, San Francisco
De Meza + Architecture
This 1925 Jackson street penthouse boasts 2,600 square feet with an additional 1,000 square foot roof deck. Having only been remodeled a few times the space suffered from an outdated, wall heavy floor plan. Updating the flow was critical to the success of this project. An enclosed kitchen was opened up to become the hub for gathering and entertaining while an antiquated closet was relocated for a sumptuous master bath. The necessity for roof access to the additional outdoor living space allowed for the introduction of a spiral staircase. The sculptural stairs provide a source for natural light and yet another focal point.
Great Falls Alteration - VA
Great Falls Alteration - VA
Steven Paul Whitsitt Photography
©StevenPaulWhitsitt_Photography Rear deck seating area overlooking the natural setting.
Rockledge
Rockledge
Aria Design Inc
Architecture by Horst Architects www.horst-architects.com Toby Ponnay Photography
Ronnie Wood's Former Painting Studio Becomes Luxury City Apartment
Ronnie Wood's Former Painting Studio Becomes Luxury City Apartment
Robert Rhodes Architecture + Interiors
Whitecross Street is our renovation and rooftop extension of a former Victorian industrial building in East London, previously used by Rolling Stones Guitarist Ronnie Wood as his painting Studio. Our renovation transformed it into a luxury, three bedroom / two and a half bathroom city apartment with an art gallery on the ground floor and an expansive roof terrace above.
Clerkenwell Flat
Clerkenwell Flat
Chris Snook
Image: Chris Snook © 2014 Houzz