Baker's Kitchen

Before renovating, this bright and airy family kitchen was small, cramped and dark. The dining room was being used for spillover storage, and there was hardly room for two cooks in the kitchen. By knocking out the wall separating the two rooms, we created a large kitchen space with plenty of storage, space for cooking and baking, and a gathering table for kids and family friends. The dark navy blue cabinets set apart the area for baking, with a deep, bright counter for cooling racks, a tiled niche for the mixer, and pantries dedicated to baking supplies. The space next to the beverage center was used to create a beautiful eat-in dining area with an over-sized pendant and provided a stunning focal point visible from the front entry. Touches of brass and iron are sprinkled throughout and tie the entire room together.
Photography by Stacy Zarin

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions
People who liked this photo also liked
Baker's Kitchen
Baker's Kitchen
Baker's Kitchen
Baker's Kitchen
San Carlos | 2016
Baker's Kitchen
Baker's Kitchen
Baker's Kitchen