Amy Redman

Remodel of this Mission Hills kitchen to open space up to adjacent dining room. This hard working kitchen needed lots of counter space, a commercial stove, bar area, large pantry, display shelves and a mud room squeezed into a very small footprint. We kept the cabinets and backsplash white to open up the space and help highlight the beautiful navy stove. We tucked in a small mudroom behind some cabinets to provide a landing space when walking in back door with drawers for shoes and a window seat with sliding doors below to hide the doggie bowl. A stunning "White Vermont" granite was used for the countertops.

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

christiegalbraith
christiegalbraith added this to Rental Kitchen for 218 West 2nd31 December 2014

How to use space under window, bench with storage underneath.

brenda500
brenda500 added this to Entryways and mudrooms29 January 2013

Off garage. I like the covered cupboards under bench that utilizes the tile floor.

Kitchens with Similar Colours
Cuisine style industriel
MossCreek Modern Farmhouse in Asheville, NC
Ash Farm
Torrey Pines Plan at Victoria | Phoenix, AZ
Silver Heights Residence
Upside Down Back to Front House - Rozelle
Contemporary Kitchen
Contemporary Kitchen