Albert Park Extension

This rear extension to a double fronted, weatherboard clad Victorian cottage features a frameless glass Operable facade which can be opened up and side stacked to connect the new interior living spaces with the newly landscaped courtyard. Polished Baltic pine floorboards sit at t he same level as new Travertine stone paving, separated by a stainless steel linear drainage grate.

Photo by Matthew Mallet

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

wayne_anthony15
Wayne Anthony added this to Wayne's ideas1 February 2018

More space for outdoor patio living

jorge_adames1973
Jorge Adames added this to Jorge's ideas2 January 2018

The open space from the outside to the inside.

Living Rooms with Similar Colours
Contemporary Shingle Colonial
Kewamee
French Manor
Hastings
Oceanfront Craftsman - Custom Home
LIVING ROOM
Eagle Mountain Home
Los Altos Single Story