Albert Park Extension

Courtyard view showing a south west facing, travertine paved courtyard raised to match the interior floor level for flexibility of use of interior and exterior space, frameless glass operable facade and chameleon shed. To the right of the shot is a new study extension and to the left the new work comprises new kitchen, living and dining spaces, naturally lit by the extensive use of glass to the walls and roof.

Photo: Matthew Mallet

—  Houzz
Related Photo Topics
This photo has no questions

What Houzzers are commenting on:

xtreme_r32
xtreme_r32 added this to Rose street20 October 2017

Screening in white in front of wir window

kelly_curiel
Kelly Curiel added this to Kitchen remodeling 201721 February 2017

Stephanie this is an interesting concept if we want to continue the window behind the sink all the way and then the frame and sliding glass door go in front of it

Exteriors with Similar Colours
Dogwood on Smokerise Mtn
Wickenburg Contemporary
Modern Exterior
Stackyard
Mediterranean 461
~ う つ ろ ~
Holiday Home by the Harbour
Modern Exterior